Inloggen

Tonen

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Sign up now

Heb je al een account? 

Boatsters nieuwsbrief

Blijf drijven, blijf op de hoogte

ONTMOET HET TEAM!Onze start-up bestaat uit een team van zes young professionals. Leer meer over wie wij zijn en waar onze diversiteit aan kwaliteiten liggen.

Nick Gelevert
Co-Founder

Nick is het jonge brein achter het Boatsters concept. Door zijn levenslange betrokkenheid bij de nautische industrie heeft Nick de kennis en de contacten die van cruciaal belang zijn voor de realisatie van de Boatsters visie. Nick’s diepgewortelde passie voor het ondernemerschap heeft hem tot een veelzijdige en doelgerichte zakenman gemaakt. Nick is verantwoordelijk voor de Boatsters commerciële strategie, sales en nautische partnerschappen.

Wouter
Wouter Moll
Co-Founder

Wouter heeft een avontuurlijke en duidelijk ondernemersgeest. Hij heeft een diploma in Business Studies & Entrepreneurship. Wouter heeft met veel succes de duurzame en social onderneming WakaWaka opgezet en is de voormalig winnaar van de Accenture Innovation Awards. Wouter heeft een duidelijke focus op sales en New Business Development en hij houdt ervan om creatieve ideeën te transformeren in haalbare en profijtelijke business proposities. 

Alisha van Geest
Business Development 

Alisha is een ondernemende studente. Op dit moment is zij bezig met het afronden van haar opleiding Economics and Consumer Psychology aan de Universiteit Leiden. Vanuit die opleiding heeft Alisha veel knowhow meegekregen om op een psychologische manier sales- en marketing processen te stimuleren, zowel on- als offline. Bij Boatsters voert Alisha verschillende marketing/PR-gerelateerde taken uit. 
Tommy van den Bergh
Systeemontwikkelaar

Tommy is een gemotiveerde student. Hij heeft onlangs zijn studie Economics and Consumer Psychology aan de Universiteit Leiden afgerond en volgt een pre-master Philosophy, Politics and Economics. Hij heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan in marketing en ICT-systeemontwikkelingsprocessen. Bij Boatsters is Tommy verantwoordelijk voor de optimalisatie van de klantervaring op de website.
David
David Ramljak
Business Development

David Ramljak is bezig met het afronden van zijn studie Small business & Retail management aan het Windesheim te Zwolle. Door zijn opleiding is hij erg veelzijdig geworden op het gebied van ondernemen. Nu heeft hij zijn talent in online marketing gevonden, welke hij graag wil laten zien bij Boatsters. 

Danielle Amea McLean
Foreign Sales Director

Danielle McLean is een actieve netwerker met een diploma in Marketing Management en Professional Real Estate uit Vancouver, Canada. Danielle heeft de wereld over gereisd als werknemer bij een grote luchtvaart maatschappij uit het Midden Oosten. Ze is opgegroeid in Brits-Columbia, waar de overvloed aan contact met prachtige natuur en de oceaan heeft geleid tot een grote passie voor boten en varen. Als Foreign Sales Director draagt Danielle bij aan de verspreiding van de impact van Boatsters en de deeleconomie in het Midden Oosten en internationaal.