Inloggen

Tonen

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Sign up now

Heb je al een account? 

Boatsters nieuwsbrief

Blijf drijven, blijf op de hoogte

Huur een boot in Florida

Bekend van
Florida is gelegen in het zuiden van de Verenigde Staten van Amerika. Florida staat bekend om zijn stranden en groteske steden zoals Miami, Fort Lauderdale en Tampa. Deze steden liggen allemaal aan de zee en bevatten alles wat je nodig hebt voor een top vakantie. Zo bieden zij stranden, mega pretparken en natuurlijk prachtige zeeën en rivieren. Ze wordt  Fort Lauderdale het Venetië van Florida genoemd, door de vele rivieren die dwars door de stad heen stromen.

Populaire gebieden
Het populairste gebied in Florida is logischerwijs Miami. Miami heeft eigenlijk alles wat je wilt, tropisch weer, een geweldig uitgaansleven, een prachtige blauwe zee en een aantal havens met een onvoorstelbare verzameling aan boten en jachten. Een andere populaire plek is Fort Lauderdale. Hier starten veel cruises en de stad staat bekend om zijn feesten en vele waterwegen. Voor iemand die zijn hele week op het water wilt voortbrengen is Fort Lauderdale the place to be in Florida.

Bezienswaardigheden
Een prachtige plek om naar toe te varen zijn de Florida Keys. Een verzameling van duizenden eilanden aan de zuidkust van Florida die uitstrekken tot aan Cuba. Als je er een dag voor kiest om aan land te blijven ga dan naar Walt Disney park Florida. Dit park staat bekend als een van de beste attractieparken ter wereld. Als je meer van de natuur houdt bezoek dan de witte stranden van Fort Lauderdale, deze stranden zijn mega populair door hun kleur en het feit dat ze erg schoon zijn.
  
Ervaring Boatsters
De beste ervaring was de Haven van Fort Lauderdale. Fort Lauderdale heeft één van de drukste cruisehavens van de wereld en biedt werk aan maar liefst 200.000 mensen. Vanuit deze haven hebben we een watertaxi gepakt welke ons naar een café aan de waterkant heeft gebracht. Naar onze mening, mag Fort Lauderdale zich terecht het Venetië van Florida noemen!

Aanbevolen boten in Florida