Inloggen

Tonen

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Sign up now

Heb je al een account? 

Boatsters nieuwsbrief

Blijf drijven, blijf op de hoogte

Huur een boot in Athene

Huur een boot in Athene en ga terug naar de Oudheid
In Athene vind je heel veel ruïnes, musea en oude gebouwen. De Akropolis is de bekendste ruïne en staat tevens symbool voor Athene. Daarnaast heb je nog het Pantheon, een tempel op de top van de berg. Daarnaast is het Amfitheater van Dionysos ook de moeite waard om te bezoeken. Neem plaats en probeer je voor te stellen dat 17.000 Grieken naar toneelstukken keken in dit authentieke theater. 

Vaar langs de Griekse kust en ontdek de roemruchte Griekse eilanden
Als je dan toch vlakbij bent, is het een mooie kans om de Griekse eilanden te ontdekken. Met de boot vaar je langs vele diverse eilanden welke Griekenland groots maken. Eilanden in de buurt van Athene zijn bijvoorbeeld Egina, met een heuvelachtig landschap, prachtige stranden en mooie bezienswaardigheden maar ook  Hydra, een autovrij eiland waar je heerlijke vis kunt eten. 

Boatsters in Athene
Boatsters biedt een heel groot assortiment aan boten aan in Athene. Omdat wij onze community de beste tijd op het water willen bieden kiezen wij iedere week 3 aanbevolen boten uit welke goede reviews hebben ontvangen of omdat zij uniek zijn in hun soort. Neem snel een kijkje!

Aanbevolen boten in Athene