Inloggen

Tonen

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Sign up now

Heb je al een account? 

Boatsters nieuwsbrief

Blijf drijven, blijf op de hoogte

Huur een boot in Monaco!

Huur een boot in Monaco en leef als een vorst! 
Monaco staat bekend als een van de meest luxueuze steden ter wereld. Elk jaar varen de rijkste mensen ter wereld met hun superjachten naar Monaco toe voor het klimaat, exclusieve casino’s en uitgaansgelegenheden. Monaco is ook een populaire bestemming voor toeristen, door de prettige ligging in het zuiden van Frankrijk aan de Côte d’Azur.

Geniet van een drankje aan de haven van Monte Carlo 
In de haven van Monte Carlo tref je de ene superjacht na de andere. Geniet van de prachtige architectuur en uitzicht in Monte Carlo door wat verkoeling te zoeken op het terras. Neem ook een kijkje op Larvotte beach, een prachtig wit strand midden in Monte Carlo.

Huur één van de aanbevolen boten in Monaco 
Monaco is een van de top bestemmingen van Boatsters waar je boten kunt huren. Houdt de pagina in de gaten want de meest prestigieuze boten komen langs in Monaco! Huur één van deze boten, vaar langs de kust en geniet van het uitzicht!

Monaco grand prix jacht pakket - Een unieke manier om de F1 mee te maken!
Boatsters biedt Formule 1 pakketten en diensten in Monaco aan voor het tweede jaar op rij. De Monaco grand prix is één van de meest invloedrijke en prestigieuze races ter wereld. Dit sport spektakel is hét evenement van het jaar in Europa voor de hogere sociale kringen die in Monaco aanwezig zijn. Het havengedeelte van het circuit is onderdeel van het spannendste en meest bepalende deel van de race. De jachten in zone-1 hebben hier het beste uitzicht op dat stuk van het circuit en tickets zijn beschikbaar bij Boatsters.