Inloggen

Tonen

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Sign up now

Heb je al een account? 

Boatsters nieuwsbrief

Blijf drijven, blijf op de hoogte

Huur een boot in Sint Maarten

Bekend om
Het eiland staat bekend als het paradijs van de liefde, omringt door bijzondere grotten. De witte stranden met beach bars en clubs die aan Miami’s Ocean Drive doen denken. Daarnaast heb je ook veel Vegas style casino's. Kortom een levendig nachtleven, waar je overdag kunt genieten van de zon en het zeilen op je boot.

Populaire gebieden
Ontdek Pelican Beach voor een ultieme snorkel ervaring of maak een strandwandeling met een geweldig uitzicht. Je kunt ook belastingvrij shoppen bij mode- en sieraden winkels in de Voorstraat in Philipsburg. Voor een drankje ga je naar Simpson Bay Lagoon, welke erg populair is tijdens het bootseizoen.

Bezienswaardigheden bekijken
Neem de tijd om Fort Amsterdam te bekijken, dit was de eerste Nederlandse militaire basis in de Caraïben waardoor ze het eiland en andere eilanden in omstreken konden veroveren. Het andere gedeelte van het eiland was in handen van de Fransen. Ontsnap aan al het gefeest om het grensmonument te bekijken waar de beide staten 300 jaar lange co-existentie hebben gevierd.

Top ervaring Team Boatsters
We zijn de grotten van Sint Maarten gaan ontdekken en hebben genoten van het onbeschrijflijk blauwe water met haar bijbehorende tropische vissen bij Guana Bay. 's Avonds zijn we naar één van de vele Beach bars in Simpson Bay gegaan waar we hebben kunnen genieten van een prachtige sterrenhemel.

Aanbevolen boten in Sint Maarten