Inloggen

Tonen

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Sign up now

Heb je al een account? 

Boatsters nieuwsbrief

Blijf drijven, blijf op de hoogte

Huur een boot in de Bahama's

Huur een boot op de Bahama’s en ontdek de 700 Caribische eilanden 
Met meer dan 700 eilanden en het helderste zeewater ter wereld, is een reis naar de Bahama’s een om nooit te vergeten. Elk eiland een eigen karakter, dus er is genoeg te ontdekken en te zien. De eilanden van de Bahama’s zijn het best te bereiken als je een boot huurt.

Unieke zeilvakantie op de Bahama’s om nooit te vergeten! 
De Abacos eilanden zijn ideaal voor een avontuur op de boot door de stille wateren en warme briesjes. Met een uitgestrekte eilanden groep van bijna 200 km lang! Op de Abacos eilanden vind je ook Treasure Cay met haar stranden die in de top 10 stranden van de wereld staan.
Het eiland Andros staat wereldwijd erg bekend om de watersport activiteiten. Met enorm veel natuurlijke attracties en de derde grootste barrier reef zijn de Bahama's de vakantieplek bij uitstek. Huur nu een boot op de Bahama’s en gun jezelf een onvergetelijke zeilvakantie!

Aanbevolen boten te huur op de Bahama’s 
Boatsters selecteert elke week 3 boten die worden aanbevolen door ons team. De boten worden gekozen op basis van de ervaring die de huurders hebben gehad. Wacht niet langer en klik op één van de aanbevolen boten!

Aanbevolen boten in de Bahama's