Inloggen

Tonen

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?

Sign up now

Heb je al een account? 

Boatsters nieuwsbrief

Blijf drijven, blijf op de hoogte

Huur een boot in Sardinië en ontdek de hot spots!

Huur een boot in Sardinië en ga op avontuur

Het eiland van Sardinië is met haar maar liefst 1800 kilometerslange kustlijn, het op één na grootste eiland van het Middellandse Zeegebied. Daarbij biedt dit eiland heel veel diversiteit  en zijn er tegelijkertijd genoeg plekken waar je tot rust kunt komen.

Vaar naar Port Cervo en ga op in deze luxe vakantiebestemming 

Porto Cervo ligt in het noorden van Sardinië aan de schitterende Costa Smeralda. Met de meest luxueuze jachten gelegen in de jachthaven van Porto Cervo is dit een uitzicht dat je niet mag missen. De Costa Smeralda staat bekend om haar witte zandstranden en authentieke uitstraling.

Bezienswaardigheden

Vergeet niet van boord te gaan om de verscheidenheid aan spectaculaire grotten te bekijken en vergeet je duikspullen niet mee te nemen om dit uniek stukje natuur ook onderwater te bezichtigen. Zo is er bijvoorbeeld een skelet van een hert te vinden, welke stamt uit de laatste ijstijd. Zoiets vindt je alleen op Sardinië!

Aanbevolen boten te huur in Sardinië 

Boatsters presenteert wekelijks nieuwe boten op elke locatie die de aandacht verdienen. Zo ook in Sardinië, één van de top bestemmingen voor zeilvakanties. Kijk dan ook niet verder en huur één van de aanbevolen boten van onze trotse leden. Om op de hoogte te blijven van alle updates kun je, jezelf hier inschrijven voor de Boatsters nieuwsbrief. Schroom voor aanvullende informatie niet om contact op te nemen met het Boatsters team. 

Aanbevolen huurboten